Založ si blog

Hriešna Lucia

Ani neviem, či je veriaca. Dúfam, že nie. Dúfam, že si ani neuvedomuje, že svojím chovaním naplňuje skutkovú podstatu porušovania božieho prikázania: nepožiadaš manžela blížnej svojej.

Lebo mňa požiadala.

Najprv o pero.

Sedeli sme na porade, ona náhodou vedľa mňa, a písatko si, hi hi, zabudla. Naklonila sa pritom ku mne tak blízko, že sa jej pery takmer dotýkali môjho ucha. Keď som sa k nej otočil, hľadela do tých mojich zo vzdialenosti…asi tak sekundu pred bozkom. V tých očiach bolo všetko, čo si len priemerná fantázia priemerne potentného samca dokáže predstaviť. Zatočila sa mi hlava. Ešte šťastie, že som sedel. Ešte šťastie, že dosť vzadu, takže si nás nikto, dúfam, nevšimol. Tá sekunda bola ale strašne dlhá. Za tú sekundu mi stihla tými očami povedať všetko, aj to, čo som nikdy nevedel. To už nebola erotika, to bolo porno.

„Prosím“ – vyjachtal som a otrčil ho.

To pero.

Takmer sa roztopila.

„Ďďďďakujem“.

Vzala ho do ruky, chvíľu naň zamyslene pozerala, potom na mňa akosi súcitne pozrela, zošpúlila pery a čosi si ním zapísala. Až teraz som si všimol, že z chrbta zápisníka trčí iné pero, to jej. Ešte chvíľu si s tým mojím klopkala po líci a potom ho, akoby mimochodom, presunula k ústam a oblizla. Videl som to zreteľne, hoci len jedným okom a iba na zlomok sekundy, keď sa jej jazyk stretol s mojím okom. Trafila presne.

Samozrejme, električnosť tej chvíle som cítil len ja, porada bola príliš vážna, nedostatky alarmujúce a hrozil vážny prieser. Čo hrozilo mne, to som pochopil už o chvíľu. Riaditeľ totiž poradu ukončil so vztýčeným prstom, a v tej chvíli sa vztýčila aj ona. Ten pohyb bol taký premyslený, že len slepý by si nevšimol, že pod polopriesvitnými bielymi nohavicami nemá nič, len seba.

Skoro mi zabehlo.

A keďže som ešte nevstal, naklonila sa ku mne a šepla: vraciam… Ponúkla mi pritom výhľad, na aký sa nezabúda. Potom, vedomá si svojich predností, odplachtila.

Som zvedavý, čo mi vyvedie zajtra…

Mailovanie v daždi

26.05.2011

Na okno mi klopú Dažďové kvapky Ako prsty do klávesnice. A tak ich vpustím dnu Na každú nalepím Písmenko A znova vypustím. A keď z nich budú celé vety Pohnú sa potôčikom Za tebou Potom, si myslím Keď prizurčia k tebe Že vyjdeš pred dom A naberieš do dlaní Tú písmenkovú vodu A prečítaš si ma Úplne celého Naberaj si ma Zohrievaj v dlaniach A buďme spolu [...]

Srdcové záležitosti

19.05.2011

Ľudia sú všelijakí. Niekto sa prevlečie životom ani nevie ako. Nevie, prečo je tu, nevie, kam kráča, nevie, čo chce dosiahnuť. Iný má pevne stanovené ciele a ide si za svojím hlava-nehlava. Cieľavedomí ľudia to v ľudskom spoločenstve dotiahnu ďalej, no ich vlastný a súkromný život môže byť veľmi nešťastný, niekedy až natoľko, že sa rozhodnú dobrovoľne ho [...]

Povedala mi

16.05.2011

Povedala mi, že ma chce zachrániť. Povedala mi, že určite nemá v pláne sa do mňa zaľúbiť, lebo vôbec nie som jej typ, ale už sa nemôže pozerať na tie moje smutné oči, takže pomôcť mi pokladá za svoju občiansku povinnosť. Povedala mi, že strava v našej jedálni je na grc, ona by to do úst nedala a nechce sa mi skladať na veniec, keď sa z toho otrávim, tak mi [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

miro

Dopisy pre teba

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 62705x
Priemerná čítanosť článkov: 1695x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy