Založ si blog

Povedala mi

Povedala mi, že ma chce zachrániť.

Povedala mi, že určite nemá v pláne sa do mňa zaľúbiť, lebo vôbec nie som jej typ, ale už sa nemôže pozerať na tie moje smutné oči, takže pomôcť mi pokladá za svoju občiansku povinnosť.

Povedala mi, že strava v našej jedálni je na grc, ona by to do úst nedala a nechce sa mi skladať na veniec, keď sa z toho otrávim, tak mi radšej občas čosi navarí.

Povedala mi, že nosiť jednu košeľu dlhšie ako tri dni je nechutné a vzdelaný človek by to jednoducho robiť  nemal.

Povedala mi, že by som jej rozhodne mal dať kľúče od svojho bytu, lebo muži upratovať nevedia a už je najvyšší čas, aby tam ktosi urobil poriadok.

Povedala mi, že tie veci po svojej bývalej budem musieť vyhodiť sám, ona sa ich nechytí, lebo by z toho dostala mrcha nemoc.

Povedala mi, že tá moja chata je taký pelech nerestí a najradšej by všetky plachty, paplóny aj koberce nahádzala do ohňa a spálila.

Povedala mi, že ma rozhodne nechce nútiť, aby som sa s ňou miloval, ale ak by som prejavil záujem, nebude proti.

Povedala mi, že by bolo veľmi vhodné, keby som prehodnotil niektoré svoje zlozvyky, lebo ak by som na nich trval, neručí za to, že bude ochotná mi ich tolerovať.

Je to vzdelaná a veľmi atraktívna žena a vraj mi chce len dobre.

Rozmýšľam nad tým, prečo mi to všetko povedala, ale neprišiel som na to.

 

 

Mailovanie v daždi

26.05.2011

Na okno mi klopú Dažďové kvapky Ako prsty do klávesnice. A tak ich vpustím dnu Na každú nalepím Písmenko A znova vypustím. A keď z nich budú celé vety Pohnú sa potôčikom Za tebou Potom, si myslím Keď prizurčia k tebe Že vyjdeš pred dom A naberieš do dlaní Tú písmenkovú vodu A prečítaš si ma Úplne celého Naberaj si ma Zohrievaj v dlaniach A buďme spolu [...]

Srdcové záležitosti

19.05.2011

Ľudia sú všelijakí. Niekto sa prevlečie životom ani nevie ako. Nevie, prečo je tu, nevie, kam kráča, nevie, čo chce dosiahnuť. Iný má pevne stanovené ciele a ide si za svojím hlava-nehlava. Cieľavedomí ľudia to v ľudskom spoločenstve dotiahnu ďalej, no ich vlastný a súkromný život môže byť veľmi nešťastný, niekedy až natoľko, že sa rozhodnú dobrovoľne ho [...]

Som s tebou

10.05.2011

Som s tebou, hoci sme vzdialení Som s tebou držím ťa za ruku cítim tvoj dotyk a ty môj Som s tebou keď si sama keď potrebuješ moju dlaň tak teraz ti ju podávam Som s tebou keď príde deň blbec všetko ti padá z rúk a nikto ťa nemá rád Som s tebou keď sama usínaš a potrebuješ moju náruč Tak tu ju máš

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

miro

Dopisy pre teba

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 62791x
Priemerná čítanosť článkov: 1697x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy